Het Formularium van Parnassia gebruiken in je organisatie

Parnassia Groep deelt medicatieprotocollen

De Parnassia Groep gebruikt sinds enkele jaren het Alii Platform voor het up-to-date houden en het eenvoudig toegankelijk maken van de medicatieprotocollen. Vanuit andere organisaties is er veel interesse om deze medicatieprotocollen ook in te zetten in de eigen organisatie. Daarom biedt de Parnassia Groep andere organisaties en vrijgevestigde psychiaters nu de mogelijkheid om via het Alii Platform toegang te krijgen tot deze kennisbron.

Wat is het Alii platform?

Het Alii Platform is een platform voor het toepassen en delen van kennis. Ziekenhuizen, ggz organisaties en wetenschappelijke verenigingen gebruiken Alii om hun kennis heel scherp te formuleren. Deze kennis kan voor intern gebruik zijn, maar kan ook gedeeld worden via de Alii Bibliotheek.

De Parnassia Groep gebruikt Alii onder meer om de medicatieprotocollen vast te leggen en up-to-date te houden. Voor elke stoornis is er een flowchart die in een oogopslag de keuzes helder visualiseert. Duidelijke keuzes worden onderbouwd in de achterliggende tekst, met waar nodig links naar wetenschappelijke artikelen. Beslismodellen die patiëntvoorkeuren meenemen bieden de mogelijkheid de adviezen van de flowchart toe te spitsen op de individuele patiënt.

Heldere flowcharts

Gedetailleerde informatie

Uitgebreide tekst met links

De specialismegroepen van de Parnassia Groep kunnen de flowcharts en de aanbevelingen zelf bijwerken. Een nieuwe versie kan aangemaakt en bediscussieerd worden alvorens deze geaccepteerd en gepubliceerd wordt. De apothekersgroep speelt hierin natuurlijk een actieve rol. Alii zorgt daarnaast voor alerts wanneer er nieuwe belangrijke artikelen verschijnen met een mogelijke impact op de aanbeveling.

De Alii Bibliotheek

De medicatieprotocollen zijn te vinden in de Alii Bibliotheek. Daar kunnen gebruikers ze inzien, activeren en accorderen voor gebruik binnen de eigen organisatie. Daarbij wordt meteen een beheerder aangewezen die verantwoordelijk is voor de inhoud en die meldingen over updates ontvangt. Onderstaande video laat zien hoe dit werkt.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact op.